Meest gestelde vragen

Hier staan de meest gestelde vragen die ik tot nu toe gekregen heb van mijn klanten. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op en ik help je graag verder.

Dit kan uiteraard! Voor de website zal gekeken worden hoe deze het beste worden benut.

Jazeker! Bij het premium-pakket kan ik aan de slag gaan om ook illustraties te maken. Dit kan bijvoorbeeld handig van pas komen om een serviceproces te verduidelijken.

Nee er wordt gezocht naar een hostingservice. Meestal gebruik ik Yourhosting of Strato.

Met het basispakket kun je een website laten maken ter grootte van 1 pagina. Die houden we dus heel simpel. Het premium-pakket is wat uitgebreider en in overleg gaan we het samen bouwen. Daar kunnen dus ook nog illustraties bijkomen die ik zelf maak.

Bij de oplevering geef ik een instructie mee over hoe je je nieuwe content kunt plaatsen, updates kan uitvoeren en wat je verder ook maar nodig hebt. In overleg is het natuurlijk ook mogelijk dat ik het beheer.

Dat hangt af van welk pakket je kiest en hoe snel het duidelijk is wat we willen maken. Het is passen en meten dus ik durf geen tijdinschatting te maken over wanneer het af is.

Doordeweeks ben ik aan de slag bij Fosby als SEO consultant, dus ik werk hieraan in de weekenden als (betaalde) hobby.

 Ik krijg ontzettend veel voldoening uit het maken van kleine websites voor mensen met een klein budget.Het is nog goed te behappen en daardoor ontzettend leuk.