Over Martin Vos

Mijn naam is Martin Vos, ik ben 23 jaar oud en ik kom uit Utrecht.  Tijdens mijn opleiding heb ik veel geleerd over online marketing, media en communicatie en verreweg het meest in SEO op websites.

Sinds de zomer van 2021 ben ik begonnen in het werkende leven als SEO Specialist bij Fosby. Hier ben ik van plan om al gelijk mezelf te verdiepen in de techniek van websites en ze te optimaliseren in vindbaarheid.

Benieuwd naar welke ervaringen ik precies heb opgedaan de afgelopen 4 jaar? Ik neem u mee in een overzicht van de afgelopen tijd.

Ik heb ervaring met de volgende tools

Elementor

Met dit programma heb ik alle WordPress websites gebouwd. Het is gemakkelijk om te gebruiken en enorm flexibel.

Google Analytics

Om bij te houden hoe de websites presteren gebruik ik Google Analytics.

Canva logo

Canva

Dit design programma gebruik ik voor al mijn designs op websites. Het is eenvoudiger in gebruik dan Photoshop en daardoor kan ik snel treffende visuals maken.

Demandware

Tijdens mijn stage bij WE-Fashion heb ik veel gewerkt met het E-commerce programma Demandware. Hiermee kon ik de webshop bijhouden en nieuwe shopcategorieën aanmaken.

Content marketing

Voor Fried Air Investments heb ik verschillende stukjes geschreven voor affiliate webshops. Daarnaast heb ik een content marketing campagne gemaakt voor coworking spaces via LinkedIn.

SEO

Met plugins en programma's zoals Yoast SEO, SEMrush, Google my Business, Google Search Console. Daarnaast zorg ik ervoor dat het goed in orde is met metatags, alt attributes, links, link building en nog vee meer!

Hitfilm Express

Tijdens mijn halfjaar in Spanje heb ik veel filmpjes moeten editen in Hitfilm Express. Heb je simpele edits nodig voor je filmpje? Ik zet het snel voor je in elkaar.

Talen

Met mijn engelstalige opleiding is Engels een fluitje van een cent. Daarnaast heb ik ook een halfjaar in Spanje gewoond en kan ik daardoor ook een woordje Spaans.